contactgegevens café restaurant Rosa & Rita

openingstijden:
– woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur
– diner vanaf 17:30 uur

reserveren:
(of per telefoon 06-111 22 373 vanaf 15:00 uur)
reserveren voor het terras is niet mogelijk.

café restaurant Rosa & Rita beschikt over 150 zitplaatsen, en een ruim terras.
Wij reserveren tevoren maximaal 75 zitplaatsen, zodat het altijd mogelijk  is om binnen te lopen en te komen eten. Er is ook altijd de mogelijkheid (eerst) te borrelen op het terras of in het cafe. Als je reserveert, kom dan graag op tijd. Indien je meer dan 15 minuten te laat bent stellen wij, indien nodig, de tafel weer beschikbaar voor andere gasten.

Facebook_Logo

adres:

café restaurant Rosa & Rita
Conradstraat 471
Oostenburg
Amsterdam
06 – 111 22 373 (vanaf 15:00 uur)

betalen
:
Het is bij ons niet mogelijk met contant geld te betalen, wij accepteren uitsluitend PIN (maestro) en creditcard. Veiliger én sneller! wij accepteren alle kaarten behalve American Express.

hier_alleen_pinnen

parkeren:
Het is mogelijk om te parkeren (700 parkeerplaatsen) voor het restaurant, kosten € 2,50 per uur met een maximum van € 15,- per etmaal (te betalen met contanten, pin, creditcard en chip).

contact:
Wij zijn bereikbaar op 06 111 22 373 (vanaf 15:00 uur),
of per email info@rosaenrita.nl  (reserveren via ons online reserveringssysteem)

afhalen:
Alle gerechten van de kaart zijn ook af te halen. Je kunt dit doen door langs te komen, en ter plekke te bestellen.

route:
Café restaurant Rosa & Rita is goed te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeerplaatsen voor de deur. (parkeer kosten  € 2,50 per uur, max € 15,00 per 24u)

adres:  
Conradstraat 471. Het restaurant ligt op het voormalig Storkterrein (nu Oostenburg), vlakbij de Czaar Peterstraat in Amsterdam (centrum  – oost). Het restaurant ligt met de achterkant van het pand in de Conradstraat, de ingang is op Oostenburg.

auto:
– neem de afslag s114 IJburg van de Amsterdamse Ring (A10).
– onderaan de afslag links af.
– helemaal rechtdoor totdat je uit de Piet Hein tunnel rijdt
– uit de tunnel linksaf (volg de borden Oostenburgereiland)
– dan bij het eerste stoplicht rechts
– na de scherpe bocht naar rechts rij je rechtdoor
– voor je zie je het ijzeren hek (net voorbij de Conradstraat zelf)
– het restaurant is het gebouw direct links.
– er is hier alle ruimte om te parkeren (700 parkeerplekken, € 2,50 per uur)

openbaar vervoer:
–  tram 26, halte Rietlandpark. Vanaf de halte steek de je de Piet Hein  Kade over, dan onder het spoor door, daarna meteen rechts. Je ziet dan  voor je een ijzeren hek (dit is net voorbij de Conradstraat zelf), waar  je direct links het restaurant ziet liggen.
–  tram 7, halte Eerste Leeghwaterstraat. Loop de Czaar Peterstraat  verder uit, tot aan de spoorbrug. Dan linksaf, waar je voor je een  ijzeren hek ziet (net voorbij de Conradstraat zelf). Na het hek zie je  het restaurant direct links.

fiets/lopen:
– Als je vanuit de Czaar Peterstraat komt, ga je aan het einde, net voor de spoorbrug naar links. Je ziet dan het grote hek. Je loopt of fietst het terrein op, Rosa & Rita is dan het eerste pand direct links.

– Als je vanuit de Piet Hein kade komt fiets je onder de spoorbrug door, dan zie je rechts het hek wat toegang geeft tot het Oostenburgereiland. Je loopt of fietst het terrein op, Rosa & Rita is dan het eerste pand direct links.